Om oss

Espira Jeløy AS, tidligere Ernæringsbarnehage AS, driver de to barnehagene, Espira Bellevue og Espira Søly som ble det nye navnet da Espira overtok driften 01.11.2016. Espira Bellevue har 4 avd. med plass til ca. 80 barn, mens Espira Søly har 2 avd. og plass til ca. 30 barn. Vi er totalt 32 ansatte som jobber i barnehagene.

Barnehagene er plassert sentralt på idylliske Jeløya i Moss og har oppnådd en god målloppnåelse i fundamentet i virksomheten. Grunnverdiene er en holistisk tankegang der bruk av økologisk, ernæringsriktige råvarer skal sikre et godt kosthold. Ved å produsere mat med over 90% økologiske råvarer har barnehagene fått tildelt Debio gullmerket fra desember 2013, og blitt en foregangsbarnehage hos Fylkesmann i Østfold og Akershus sitt ØQ (økologisk foregangsfylke) prosjekt.

Personvern og cookies