Barnehagen vår

Velkommen til Espira Bellevue og Espira Søly barnehage!

Espira Jeløy AS, tidligere Ernæringsbarnehage AS, driver de to barnehagene, Espira Bellevue og Espira Søly som ble det nye navnet da Espira Gruppen overtok driften 01.11.2016. Espira Bellevue har 4 avd. med plass til ca. 80 barn, mens Espira Søly har 2 avd. og plass til ca. 30 barn. Vi er totalt 32 ansatte som jobber i barnehagene.

Barnehagene ligger sentralt på idylliske Jeløya i Moss, med nærhet til både skog og sjø.

Vi har fokus på sunn og ernæringsrik kost. Menyene våre er over 90% økologiske, og barnehagen har Debio serveringsmerket i gull. Debio er et kontrollorgan som kvalitetssikrer all servering i Norge. Det vil si at i barnehagene våre blir alle servert minimum 90 % økologisk mat. De har satt opp en rangering i form av tre merker: gull, sølv og bronse ut i fra hvor høy andel det serveres av økologiske produkter.

Barna får delta i matlagingen og lærer hvor maten kommer fra. Vi prøvesmaker nye retter og barna lærer å like dem. Resultatet er matglede! Menyene og oppskriftene er ernæringsmessig sammensatt slik at barn i barnehagealder får dekket sitt behov for energi og næringsstoffer. Vi fokuserer på variert fysisk aktivitet og er ute i frisk luft daglig. Vi er overbevist om at dette er helsefremmende for barna. Barnet ditt vil lære å utforske -og bli glad i naturen. Barnehagen har egne frukttrær og bærbusker og dyrker tomater og urter selv. Hos oss får barna grunnlag for gode vaner som de kan ta med seg inn i voksenlivet.

bygg1

 

 

 

 

 

 

Personvern og cookies